Prijzen

Leuke foto’s van jouw hond?

Dat kan! Eerst en vooral is het belangrijk om te weten welk type fotoshoot je graag wil: outdoor of in de fotostudio. Een outdoor fotoshoot is super leuk om te doen omdat we samen de natuur in trekken op zoek naar mooie plekken om foto’s te nemen. Je krijgt dan zowel geposeerde portretfoto’s, als flitsende actiefoto’s van je hond. Een fotoshoot in de studio is dan weer heel leuk omdat we – dankzij de witte, zwarte of grijze achtergrond – de focus 100% op je hond kunnen leggen. Het resultaat hiervan zijn geposeerde portretfoto’s waarbij jouw hond zich van zijn beste kant kan laten zien.

Maatregelen i.v.m. COVID-19?

-Bij een fotoshoot in de studio wordt er ontsmettingsmiddel voorzien om bij het binnenkomen en het verlaten van de fotostudio je handen te ontsmetten.
-Alsook alle materialen worden voor de aanvang van een nieuwe sessie ontsmet.
-We houden altijd minstens 1,5 meter afstand.
-Een mondmasker dragen is verplicht. Vergeet dit dus zeker niet mee te brengen.
-Er is 1 begeleider per hond toegelaten (tenzij je foto’s van je hond met je gezin wil).

Interesse? In onderstaande tabel kan je de prijzen terug vinden. Bij een outdoor fotoshoot kiezen we onderling een leuke plek, bij een verplaatsing verder dan 20km van Vosselaar dien je 20 eurocent per extra kilometer bij te tellen als verplaatsingskosten.

Bij onderstaande fotoshoots kies je de foto’s uit een online galerij. Wil je er meer dan degene inbegrepen in het pakket dat jij kiest? Geen probleem. Je kan extra foto’s verkrijgen aan 7,5 euro/foto.

Vergeet zeker ook niet even de Events te bekijken voor leuke Fotoshoot dagen en concept shoots!
Heb je nog vragen? Stuur me gerust een berichtje via het contactformulier!