Prijzen

Een fotoshoot voor je hond levert je achteraf niet alleen leuke foto’s op, maar is ook een super toffe ervaring! Ik hou de sfeer altijd zo los mogelijk. Dat kan ook moeilijk anders wanneer ik knotsgekke geluiden maak om de aandacht van je hond te trekken. Interesse in een fotoshoot? Ik hanteer verschillende formules die naar je eigen wensen uitgebreid kunnen worden.

Fotoshoots in de studio

Fotoshoots in de natuur

Een sessie vastleggen?

Je klikt hier boven in de tabel op de knop “Reserveer” en vult het formulier in. Ik contacteer je dan binnen de 24u terug om een afspraak in te plannen. Uiteraard kan je mij voor meer informatie ook gerust contacteren via e-mail, Facebook, Instagram of je belt mij gewoon even op (0478 07 05 84). We bespreken wat voor foto’s jij graag zou hebben, en je vertelt me kort wie ik voor de lens ga krijgen. We overleggen vervolgens wat de beste optie is voor jou en spreken een datum af.

Online galerij

Bij alle fotoshoots kan je de foto’s die je afgewerkt wil ontvangen zelf uitkiezen aan de hand van een online galerij. Maximum 1 week na afloop van de sessie ontvang je een link naar een persoonlijke webpagina waar je alle geslaagde foto’s kan bekijken en selecteren. Deze foto’s zijn onafgewerkt en in lage resolutie met een logo over. Van zodra je jouw keuze doorgegeven hebt, ontvang je het digitale eindresultaat binnen maximum 3 weken.

Viewing sessie

Maak je de keuze liever tijdens een gezellige viewing sessie op groot scherm? Dat kan! Je maakt je selectie dan niet thuis via een online webpagina, maar gezellig in de zetel in de fotostudio in Arendonk op een 55 inch scherm met de onbewerkte foto’s in hoge resolutie en zonder logo’s! Deze sessie plannen we in onderling overleg in en duurt maximum een uur.

Foto’s bijbestellen

Standaard zijn er een aantal afgewerkte foto’s inbegrepen bij in de fotoshoot (zie de tabellen hierboven). Aangezien je de foto’s zelf kiest via de online galerij of de viewing sessie, is er ook de mogelijkheid om foto’s bij te bestellen. Elke extra foto kost 15 euro incl. BTW.

Een tweede/derde/vierde/… hond

Dat kan! Alle prijzen die vermeld staan, zijn gebaseerd op 1 hond. Indien je meerdere honden in één sessie wil laten fotograferen wordt er een klein surplus van 20 euro incl. BTW per extra hond aangerekend. Dit kan enkel met honden van hetzelfde gezin. Bij een Portraitshoot! is dit helaas niet mogelijk.

Eén fotoshoot met verschillende achtergronden

Ook dat kan! In de fotostudio zijn er verschillende achtergrondkleuren aanwezig. Een fotoshoot met verschillende achtergrondkleuren is dus zeker geen probleem! Bij een Studioshoot! Deluxe is er standaard 1 achtergrondwissel (dus 2 achtergrondkleuren) inbegrepen. Dit is echter ook optioneel mogelijk bij de standaard Studioshoot! aan een meerprijs van 15 euro incl. BTW. Je kan de verschillende achtergrondkleuren hier bekijken.

Verplaatsingskosten

In het geval van een sessie buiten in de natuur kiezen we in onderling overleg de locatie. De verplaatsingskosten zijn gratis tot 20 kilometer (heen + terug) te vertrekken vanuit Vosselaar. Vanaf de 20ste kilometer vraag ik 0,35 euro/km. Probeer bij het kiezen van een locatie er voor te zorgen dat je een niet al te drukke omgeving neemt. Een hond kan immers snel afgeleid zijn. Uiteraard kan ik ook enkele plekjes in de buurt van Turnhout aanraden. Op deze plekjes kom ik regelmatig en hiervan weet ik dat het er niet te druk is, én ook dat er leuke settings voor mooie foto’s zijn. Buiten kunnen we zowel geposeerde portretfoto’s als flitsende actiefoto’s nemen.

Maatregelen i.v.m. COVID-19?

Voor zowel fotoshoots in de studio als buiten houden we ons aan de anderhalve meter afstand en alle andere regels die op dat moment opgelegd zijn.

Heb je nog vragen of wil je een shoot vastleggen?

Stuur me gerust een berichtje via het contactformulier!
Groetjes,
Peter