Prijzen

Een fotoshoot voor je hond levert je achteraf niet alleen leuke foto’s op. Ik doe er mijn uiterste best voor om er ook een super toffe ervaring van te maken! Tijdens een fotoshoot probeer ik de sfeer altijd zo los mogelijk te houden. Dat kan ook moeilijk anders wanneer ik knotsgekke geluiden maak om de aandacht van je hond te trekken. Zoals je hieronder kan lezen, probeer ik de kostprijs van een fotosessie met je hond zo schappelijk mogelijk te houden.

 
De basisprijs van een aparte fotoshoot, zowel in de studio als outdoor, is 70 euro voor 1 hond. Inbegrepen in de prijs zitten 5 foto’s digitaal in hoge resolutie. Je hebt bij deze types fotoshoots de optie om meer foto’s aan te kopen aan 10 euro/stuk. De prijs per extra foto bij een Cookieshoot is 15 euro. Voor een fotoshoot met een tweede hond van hetzelfde gezin erbij vraag ik een meerprijs van 20 euro. In het geval van een sessie buiten kan jij de locatie kiezen. De verplaatsingskosten zijn gratis tot 20 kilometer (heen + terug) te vertrekken vanuit Vosselaar. Vanaf de 20ste kilometer vraag ik 0,35 euro/km. Probeer bij het kiezen van een locatie er wel voor te zorgen dat je een niet al te drukke omgeving neemt. Een hond kan immers snel afgeleid zijn. Uiteraard kan ik ook enkele plekjes in de buurt van Vosselaar/Turnhout aanraden. Op deze plekjes kom ik regelmatig en hiervan weet ik dat het er niet te druk is, én ook dat er leuke settings voor mooie foto’s zijn. Buiten kunnen we zowel geposeerde portretfoto’s als flitsende actiefoto’s nemen.
 
In het geval van een studioshoot ben je welkom in de fotostudio die gelegen is in Arendonk. De studio is voorzien van verschillende kleuren achtergronden en een aantal accessoires om te gebruiken op de foto’s.
 
Hoe gaat het net in z’n werk als je een sessie wil vastleggen?
Je contacteert mij via e-mail, Facebook, Instagram of je belt mij gewoon even op (0478 07 05 84). We bespreken wat voor foto’s jij graag zou hebben, en je vertelt me kort wie ik voor de lens ga krijgen. Zijn er bepaalde zaken waar ik rekening mee dien te houden? Zeg het me zeker. Dan kiezen we samen een datum uit. Wanneer ik het basisbedrag van de sessie ontvangen heb, is je reservatie definitief. Voor elke shoot vraag ik immers om dit op voorhand over te maken. Na afloop van de fotoshoot maak ik een selectie van de geslaagde foto’s. Deze foto’s upload ik in lage kwaliteit naar een online galerij, waar jij jouw favoriete foto’s dan uit kan kiezen. Nadat je me jouw selectie hebt doorgegeven, werk ik deze foto’s verder af in de nabewerking en bezorg ik ze je digitaal in hoge resolutie. Op die manier kan je achteraf zelf altijd bv. foto’s laten printen of een canvas laten drukken.
 
Bij mij heeft de duur van een sessie trouwens geen limiet, tenzij je een timeslot reserveert voor een fotodag.
 
Wat is een fotodag?
Tijdens een fotodag fotografeer ik de hele dag door. De dag is opgedeeld in timeslots van 30 minuten. Het voordeel van een sessie tijdens zo’n dag is dat de basisprijs 50 euro i.p.v. 70 euro bedraagt. Standaard zijn hier 3 of 5 digitale foto’s in hoge resolutie inbegrepen, afhankelijk van het type shoot. De exacte prijs wordt altijd op de inschrijvingspagina vermeld. 
 
Interesse voor een shoot op een fotodag?
Hou zeker de Events pagina in de gaten of stuur me een bericht.
 
Wil je meerdere honden in één sessie laten fotograferen?
Dat kan. Alle prijzen die ik eerder vermeld heb zijn gebaseerd op 1 hond. Indien je een tweede hond meebrengt vraag ik een klein surplus van 20 euro. Dit is enkel mogelijk bij honden van hetzelfde gezin. 
 
Maatregelen i.v.m. COVID-19?
Voor fotoshoots in de studio gelden de volgende maatregelen:
-Er wordt ontsmettingsmiddel voorzien om bij het binnenkomen en het verlaten van de fotostudio je handen te ontsmetten.
-Alsook alle materialen worden voor de aanvang van een nieuwe sessie ontsmet.
-We houden altijd minstens 1,5 meter afstand.
-Een mondmasker dragen in de studio is verplicht. Vergeet dit dus zeker niet mee te brengen.
-Er is 1 begeleider/persoon toegelaten per hond per sessie.
 
Voor outdoor fotoshoots houden we ons aan de anderhalve meter afstand en alle andere regels die op dat moment opgelegd zijn.
 
Heb je nog vragen of wil je een shoot vastleggen?
Stuur me gerust een berichtje via het contactformulier!
 
Groetjes,
Peter