Recensies

Hilde Avatar
Hilde

Ondertussen al 3x voor de lens van Peter mogen staan. Elke keer prachtige resultaten. Peter blijft altijd rustig en goedgemutst ook al werken de hondjes niet altijd even goed mee. In de foto’s zie ik echt karakter trekjes van mijn honden terug komen. Echt een aanrader!

28/04/2021
Kimberley Avatar
Kimberley

Peter is een topfotograaf! Cooper heeft hem uitbundig mogen begroeten en knuffelen. De rust die deze man uitstraald is fantastisch! Hij nam zijn tijd voor de foto's, ook als de hond niet luisterde was dit geen enkel probleem en probeerde hij iets anders. Ik ben enorm tevreden met mijn super leuke foto's! Mij zie je zeker nog terug!

21/04/2021
Tom Avatar
Tom

Zeer ontspannen fotoshoot voor onze twee honden. Aangename en ongedwongen sfeer waardoor, ondanks hun speelse karakter, de honden spontaan en op hun mooist gefotografeerd werden. Een echte aanrader met super eindresultaat!! Bedankt Peter!

15/03/2021
Yesim Avatar
Yesim

Peter heeft super mooie foto’s van Beamer gemaakt. Beamer heeft paar keer zijn kuren gehad door rond te rennen als een bezetene maar was zeker geen probleem. Ons zie je nog wel eens terug verschijnen!

15/03/2021
Astrid Avatar
Astrid

Leuke fotoshoot gehad samen met mijn golden retriever! En heel blij met het resultaat 🙂

25/02/2021
Jeanine Avatar
Jeanine

Zeer tof om te doen met je huisdier. Prachtige foto 's, moeilijk om uit te kiezen. Zeer Sympathieke fotograaf die de dieren goed aanvoelt. Mijn Frans bulleke was helemaal op haar gemak. Wil in de toekomst nog wel eens een shoot doen in de natuur. Lijkt me ook heel tof.

24/02/2021
Sofie Avatar
Sofie

op 14 februari de shoot My pet & me laten doen bij Peter. Peter is een heel rustig persoon die het hondje op de eerste plaats zet, eerst kennis maken op het gemak stellen. en dan foto's nemen . Het resultaat was leuk om te zien en kiezen was het moeilijkste zoveel leuke foto's. foto's waren nog voor de afgesproken datum in mijn bezit. En mooie foto's als resultaat. wil je leuke foto's van of met je hond neem dan zeker contact op met Peter.

23/02/2021
Steffi Avatar
Steffi

Wij zijn super tevreden van de prachtige foto’s van onze viervoeter Fons! Zeker een aanrader voor iedereen dat graag eens individuele foto’s wilt hebben van hun lieve viervoeter! Top fotograaf!

21/02/2021
Janthe Avatar
Janthe

Fantastische, super mooie foto's laten maken bij Peter van onze 2 tollers. Hij weet hoe hij de honden op hun gemak moet stellen en hoe hij hun aandacht kan krijgen, zeer ontspannen sfeer! Zeker een aanrader!!!

01/02/2021
Isaura Avatar
Isaura

Superleuke ervaring met prachtige herinneringen! Mijn hond was een beetje bang maar Peter wist hier goed mee om te gaan. Heel tevreden en zeker voor herhaling vatbaar.

30/01/2021
Sandra Avatar
Sandra

Bedankt voor de supermooie foto's van onze Diesel ! En ook voor het geduld met onze Mister Enthusiastic ... geen evidentie om zo'n rusteloze ziel zo mooi in the picture te zetten !

22/01/2021
Nickey Avatar
Nickey

Ondanks dat mijn hond niet de gemakkelijkste is om te fotograferen, heb ik wel een super aangename en toffe nieuwe ervaring achter de rug. Bedankt om Lys zo mooi in beeld te brengen, Peter!

22/01/2021
Anja Avatar
Anja

Geweldig ontvangen met mijn onzekere Thor,die niet van vreemden houdt! Effe later konden er zelfs kusjes af voor de fotograaf! Heel erg bedankt voor de prachtige foto's en de aangename shoot Peter!

17/12/2020
Kevin Avatar
Kevin

Supertoffe en leuke fotoshoot gehad. Zeer aangename, rustige fotograaf, wat zeker nodig is met een jonge speelse labrador. Neemt zijn tijd voor de foto's. De kinderen hebben ervan genoten en wij als ouder ook. Hele mooie resultaten! Peter, wij komen zeker terug!

06/11/2020
An Avatar
An

Heel mooie fotoshoot gehad bij Peter met zoon en schoondochter.Noxx heeft er ook van genoten alhoewel dat ik dacht dat het nooit ging lukken omdat hij nogal zenuwachtig is.Merci Peter voor de mooie foto’s en kerstkaartje!!

06/11/2020
Anke Avatar
Anke

Heel aangename en diervriendelijke persoon, probeert veel verschillende foto's te maken. Hele mooie resultaten. Leuke studio. Zeker aan te bevelen!!

07/10/2020
Liesbeth Avatar
Liesbeth

Super leuke fotoshoot gehad, zowel voor ons als voor onze hond. Onze hond voelde zich direct op zijn gemak bij Peter. Heel zachtaardig en veel geduld. Zeker voor herhaling vatbaar!

27/09/2020
Lotte Avatar
Lotte

Heel mooie foto's ontvangen van de studioshoot! Super tevreden!

27/09/2020
Ken Avatar
Ken

2 weken geleden langs geweest met onze 2 franse bulldogs, wie franse bulldogs kent weet hoe moeilijk dit was, maar Peter heeft dit perfect gedaan en weet waar hij me bezig is. Het resultaat was dus super mooi! Wij zijn content en kunnen alleen maar zeggen : Bedankt Peter!

15/09/2020
Astrid Avatar
Astrid

Super service top voor hond en mens

14/09/2020
Viktor Avatar
Viktor

Voor de 2de maal langs gekomen. 1st natuurfoto. Deze keer in de studio.
Zacht voor de honden. Geduldig, weet goed hoe de aandacht te krijgen. Neem de tijd en is rustig. Duidelijk een gepassioneerd fotograaf. Mooie foto's, innoverende visie maar staat open voor suggesties cliënten.
Snelle service.

05/09/2020
Steve Avatar
Steve

Heel fijne ontmoeting met de fotograaf, Peter Engelen op zondag 19 juli 2020.
We werden meteen gerustgesteld omdat we voor eerste shoot kwamen. Peter had echt wel "engelengeduld" met onze geadopteerde Samojeden Cito en Joya.
Een mooie ervaring rijker met prachtig resultaat; voor herhaling vatbaar!!

Dikke knuffels en veel pootjes en likjes

Steve - Liesje - Cito - Joya
uit Lommel

02/08/2020
Jorgen Avatar
Jorgen

Een leuke shoot met een heel geduldige fotograaf waardoor onze honden, die het niet zo begrepen hebben op onbekenden, toch snel op hun gemak waren met mooie foto's tot gevolg. Bedankt

19/07/2020
An Avatar
An

Wij en ons hondje voelden zich direct goed bij Peter. En de foto's zijn geweldig!

16/07/2020
Koen Avatar
Koen

fijne , leuke shoot
weet wat hij doet
zowel voor hond als baas
staat open voor opmerkingen en suggesties

11/07/2020
Mar Avatar
Mar

super mooie foto's , je kijkt er naar en je ziet direct je karaktertrekjes van je hond. Ook snelle reactie op mijn vraagjes. Plus de dag van de fotoshoot je voelde je direct op je gemak. Hier door raakte je ook niet gestrest van ai zal mijn hond wel doen wat hij moet doen. Peter wist perfect ook hoe hij moest omgaan met ons hondje. Super leuk om te zien ook.

09/07/2020
Daisy Avatar
Daisy

een leuke shoot gehad met mijn oude knolletje van 12.5j

09/07/2020
Ellen Avatar
Ellen

super mooie foto's, vriendelijke man
ik weet nu waar ik moet zijn als ik professionele foto's van mn hond wil.
Hij gaat mij zeker nog terug zien

07/07/2020
Hanne Avatar
Hanne

Super leuke en professionele foto's . Peter neemt voldoende tijd en heeft een engelengeduld (;)) met de honden!

ook nadien een snelle en correcte service.

28/06/2020
Michelle Avatar
Michelle

Zeer aangename ervaring! Peter is naast een uitstekende fotograaf ook heel goed met honden. Hij kan de rust bewaren en heeft voldoende geduld tot die perfecte foto. Een sterke aanrader!

20/06/2019
Cheyenne Avatar
Cheyenne

De fotoshoots bij Peter waren een fantastische ervaring!! Bedankt voor je engelengeduld met mijn kleine Gucci en vooral bedankt voor de fantastisch mooie foto’s. Een echte aanrader!!

19/06/2019
Martine Avatar
Martine

Twee weken geleden foto’s laten nemen met ons Phoebe, gewoonweg prachtige foto’s zijn het geworden, top Peter, heel blij mee

10/06/2019
Nicky Avatar
Nicky

Wij hebben een fotoshoot gedaan in de studio. Onze hond was meteen op haar gemak. Vriendelijke en snelle service en prachtig resultaat! TOP!

09/06/2019
Peggy Avatar
Peggy

Lumi was pas 10 weken toen ze bij Peter terecht kwam. Ze had wortels in haar oren en luisterde voor geen meter :-). Peter was erg geduldig! Ik had nooit gedacht dat er zo’n mooie foto’s van zouden komen... prachtfoto’s van een prachthond dankzij Peters Engelengeduld!

14/02/2019
Lut Avatar
Lut

Florke is een uitdaging om te fotograferen, maar bij Peter Engelen Hondenfotografie is dat zéér goed gelukt! Ons hondje voelde zich op zijn gemak en Peter gaf hem alle tijd. Wij zijn zéér blij met de foto's en genieten elke dag van een grote foto in onze living, dit dankzij de uitstekende kwaliteit!

11/02/2019