Recensies

Janthe Avatar
Janthe

Fantastische, super mooie foto's laten maken bij Peter van onze 2 tollers. Hij weet hoe hij de honden op hun gemak moet stellen en hoe hij hun aandacht kan krijgen, zeer ontspannen sfeer! Zeker een aanrader!!!

2/01/2021
Isaura Avatar
Isaura

Superleuke ervaring met prachtige herinneringen! Mijn hond was een beetje bang maar Peter wist hier goed mee om te gaan. Heel tevreden en zeker voor herhaling vatbaar.

1/30/2021
Sandra Avatar
Sandra

Bedankt voor de supermooie foto's van onze Diesel ! En ook voor het geduld met onze Mister Enthusiastic ... geen evidentie om zo'n rusteloze ziel zo mooi in the picture te zetten !

1/22/2021
Nickey Avatar
Nickey

Ondanks dat mijn hond niet de gemakkelijkste is om te fotograferen, heb ik wel een super aangename en toffe nieuwe ervaring achter de rug. Bedankt om Lys zo mooi in beeld te brengen, Peter!

1/22/2021
Anja Avatar
Anja

Geweldig ontvangen met mijn onzekere Thor,die niet van vreemden houdt! Effe later konden er zelfs kusjes af voor de fotograaf! Heel erg bedankt voor de prachtige foto's en de aangename shoot Peter!

12/17/2020
Kevin Avatar
Kevin

Supertoffe en leuke fotoshoot gehad. Zeer aangename, rustige fotograaf, wat zeker nodig is met een jonge speelse labrador. Neemt zijn tijd voor de foto's. De kinderen hebben ervan genoten en wij als ouder ook. Hele mooie resultaten! Peter, wij komen zeker terug!

11/06/2020
An Avatar
An

Heel mooie fotoshoot gehad bij Peter met zoon en schoondochter.Noxx heeft er ook van genoten alhoewel dat ik dacht dat het nooit ging lukken omdat hij nogal zenuwachtig is.Merci Peter voor de mooie foto’s en kerstkaartje!!

11/06/2020
Anke Avatar
Anke

Heel aangename en diervriendelijke persoon, probeert veel verschillende foto's te maken. Hele mooie resultaten. Leuke studio. Zeker aan te bevelen!!

10/07/2020
Liesbeth Avatar
Liesbeth

Super leuke fotoshoot gehad, zowel voor ons als voor onze hond. Onze hond voelde zich direct op zijn gemak bij Peter. Heel zachtaardig en veel geduld. Zeker voor herhaling vatbaar!

9/27/2020
Lotte Avatar
Lotte

Heel mooie foto's ontvangen van de studioshoot! Super tevreden!

9/27/2020
Ken Avatar
Ken

2 weken geleden langs geweest met onze 2 franse bulldogs, wie franse bulldogs kent weet hoe moeilijk dit was, maar Peter heeft dit perfect gedaan en weet waar hij me bezig is. Het resultaat was dus super mooi! Wij zijn content en kunnen alleen maar zeggen : Bedankt Peter!

9/15/2020
Astrid Avatar
Astrid

Super service top voor hond en mens

9/14/2020
Viktor Avatar
Viktor

Voor de 2de maal langs gekomen. 1st natuurfoto. Deze keer in de studio.
Zacht voor de honden. Geduldig, weet goed hoe de aandacht te krijgen. Neem de tijd en is rustig. Duidelijk een gepassioneerd fotograaf. Mooie foto's, innoverende visie maar staat open voor suggesties cliënten.
Snelle service.

9/05/2020
Steve Avatar
Steve

Heel fijne ontmoeting met de fotograaf, Peter Engelen op zondag 19 juli 2020.
We werden meteen gerustgesteld omdat we voor eerste shoot kwamen. Peter had echt wel "engelengeduld" met onze geadopteerde Samojeden Cito en Joya.
Een mooie ervaring rijker met prachtig resultaat; voor herhaling vatbaar!!

Dikke knuffels en veel pootjes en likjes

Steve - Liesje - Cito - Joya
uit Lommel

8/02/2020
Jorgen Avatar
Jorgen

Een leuke shoot met een heel geduldige fotograaf waardoor onze honden, die het niet zo begrepen hebben op onbekenden, toch snel op hun gemak waren met mooie foto's tot gevolg. Bedankt

7/19/2020
An Avatar
An

Wij en ons hondje voelden zich direct goed bij Peter. En de foto's zijn geweldig!

7/16/2020
Koen Avatar
Koen

fijne , leuke shoot
weet wat hij doet
zowel voor hond als baas
staat open voor opmerkingen en suggesties

7/11/2020
Mar Avatar
Mar

super mooie foto's , je kijkt er naar en je ziet direct je karaktertrekjes van je hond. Ook snelle reactie op mijn vraagjes. Plus de dag van de fotoshoot je voelde je direct op je gemak. Hier door raakte je ook niet gestrest van ai zal mijn hond wel doen wat hij moet doen. Peter wist perfect ook hoe hij moest omgaan met ons hondje. Super leuk om te zien ook.

7/09/2020
Daisy Avatar
Daisy

een leuke shoot gehad met mijn oude knolletje van 12.5j

7/09/2020
Ellen Avatar
Ellen

super mooie foto's, vriendelijke man
ik weet nu waar ik moet zijn als ik professionele foto's van mn hond wil.
Hij gaat mij zeker nog terug zien

7/07/2020
Hanne Avatar
Hanne

Super leuke en professionele foto's . Peter neemt voldoende tijd en heeft een engelengeduld (;)) met de honden!

ook nadien een snelle en correcte service.

6/28/2020
Michelle Avatar
Michelle

Zeer aangename ervaring! Peter is naast een uitstekende fotograaf ook heel goed met honden. Hij kan de rust bewaren en heeft voldoende geduld tot die perfecte foto. Een sterke aanrader!

6/20/2019
Cheyenne Avatar
Cheyenne

De fotoshoots bij Peter waren een fantastische ervaring!! Bedankt voor je engelengeduld met mijn kleine Gucci en vooral bedankt voor de fantastisch mooie foto’s. Een echte aanrader!!

6/19/2019
Martine Avatar
Martine

Twee weken geleden foto’s laten nemen met ons Phoebe, gewoonweg prachtige foto’s zijn het geworden, top Peter, heel blij mee

6/10/2019